Več o piškotkih

Če ste le obiskovalec mojih spletnih strani, o vas zbiram podatke le z uporabo piškotkov. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem  računalniku ali mobilni napravi in omogočajo analize o uporabnikovem obisku. Piškotki ne morejo pridobiti nobenih podatkov iz vašega diska, prenašati računalniških virusov ali katerih koli drugih osebnih podatkov.

Ko brskate po mojih spletnih straneh, brskate anonimno. Medtem, ko brskate, se vaši osebni podatki ne zbirajo, se pa sledi temu, kako spletne strani uporabljate.

Uporabnik lahko piškotke z določenim nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, vendar posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri.

Posameznik lahko kadarkoli prepreči nastavitev piškotka preko spletne strani z ustrezno nastavitvijo uporabljanega internetnega brskalnika in na tak način trajno zavrne nastavitev piškotkov. Poleg tega se lahko že nastavljeni piškotki kadar koli izbrišejo v nastavitvah internetnega brskalnika. V kolikor uporabnik izklopi shranjevanje piškotkov v uporabljenem internetnem brskalniku, lahko pride do motenega oziroma nepopolnega delovanja spletne strani.

Jaz uporabljam piškotke kot združene podatke, da spremljam obseg obiskov na moji spletni strani, da ugotavljam katere so najbolj obiskane vsebine in z namenom izboljšati vsebino in orodja uporabe moje spletne strani.